Casa Vogue

Collection

Η Casa Vogue Theocharidis παράγει πολύ ποιοτικά έπιπλα στο ιδιόκτητο εργοστάσιό της με την επωνυμία Casa Vogue. Με περισσότερεα από 38 χρόνια στο χώρο του επίπλου διαθέτουμε την υψηλή τεχνογνωσία και με γνώμονα πάντοτε την ποιότητα παράγουμε έπιπλα πολύ υψηλού επιπέδου. Δείτε τα προιόντα μας παρακάτω. Ειδικότερα υπάρχουν καναπέδες, πολυθρόνες, τραπεζαρίες, καρέκλες, διακοσμητικά, coffee tables, side tables.

Brand Link:  Visit Casa Vogue
H20

H20

Casa Vogue

H20

Dama

Dama

Casa Vogue - Al

Dama

Nara

Nara

Casa Vogue - Riv

Nara

Era

Era

Casa Vogue

Era

Origin

Origin

Casa Vogue - Nature

Origin

Neo

Neo

Casa Vogue

Neo

Η Ιστορία μας

Ιστορία

Η εταιρεία Casa Vogue Theocharidis ιδρύθηκε το 1978 με αντικείμενο δράσης της την κατασκευή και το εμπόριο επίπλων.

Η εταιρεία κατέχει ηγετική θέση στην κατασκευή πολύ ποιοτικού επίπλου και έχει μια ανοδική πορεία από την ίδρυσή της έως σήμερα. Συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους προμηθευτές υλικώνκαι υφασμάτων για να έχει καλύτερη ποιότητα και να παράγει πολυτελή προιόντα.  Παράλληλα συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού, τους οποίους αντιπροσωπεύει αποκλειστικά, και διαθέτει προιόντα τους στα καταστήματα λιανικής.

Το  αρχικό μέγεθος της βιοτεχνίας θα άλλαζε σύντομα. Από τη δεκαετία του 1990 είχε ήδη εξελιχθεί σε βιομηχανική επιχείρηση. Το επόμενα βήματα λήφθηκαν στα μέσα της δεκαετίας του 1990 και έκαναν το όνομα της εταιρείας μια εθνικά και διεθνώς αναγνωρισμένη μάρκα. Η οικογένεια Θεοχαρίδη, κίνησαν με υπευθυνότητα τις στρατηγικές της εταιρείας, μοιράστηκαν τη δημιουργική γραμμή, τα στιλιστικά χαρακτηριστικά και τις αισθητικές αρχές της συγχρονης εποχής, δημιουργώντας εξαιρετικές συλλογές στο χώρο του επίπλου.

   Το κλειδί για την ταυτότητα της Casa Vogue Theocharidis έγκειται στην ικανότητά μας να εκφράζουμε την ιδέα μας στην τελειότητα, συνδυάζοντας την παράδοση και την τεχνολογία με έναν αδιαχώριστο τρόπο: η τεχνογνωσία του τεχνίτη που βάζει τις τελευταίες πινελιές σε ένα προϊόν που κατασκευάζεται με τις τελευταίες μεθόδους παραγωγής, ενώ ταυτόχρονα μηχανήματα προσδίδουν ευαισθησία και συναίσθημα και ακρίβεια. Στο παραπάνω υψηλού επιπέδου know-how θα πρέπει να προστεθεί και η προσεκτική επιλογή υλικών και τεχνολογιών, οι οποίες αποκαλύπτουν την αίσθηση της άψογης λεπτομέρειας, σε μια ιδανική προσπάθεια αριστείας που περιλαμβάνει όλους τους τομείς της εταιρείας. Αναγνωρίσιμα χαρακτηριστικά του εμπορικού σήματος και των προϊόντων της Casa Vogue είναι το διαχρονικό design, η  απαράμιλλη άνεση, η αξιοπιστία και η κορυφαία ποιότητα κατασκεύης μας.

Αποστολή

Στόχος της εταιρείας μας είναι οι ευχαριστημένοι πελάτες μας
και η ανάπτυξή μας μέσα από τη συνεχή δημιουργία σε όλους τους τομείς.

Ιδιόκτητες κεντρικές εγκαταστάσεις

Το 1997, η εταιρεία Casa Vogue Theocharidis δημιουργεί κεντρικές ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 4.500τ.μ. στη βιομηχανική ζώνη στο Καβαλάρι Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη. Στο χώρο αυτό είναι εγκατεστημένη η παραγωγή της εταιρείας, ένας μοναδικής αισθητικής εκθεσιακός χώρος-showroom καθώς και οι κεντρικές αποθήκες της εταιρείας.

Μηχανήματα

Η εταιρεία επενδύει συνεχώς σε νέο εξοπλισμό μηχανημάτων, υλικών και υποδομών για να βελτιώνει την παροχή των υπηρεσιών της προς τους πελάτες της

Συμμετοχή σε εκθέσεις

Από το 1990 μέχρι σήμερα συμμετέχουμε σε πολλές εκθέσεις σε Ελλάδα και στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα συμμετέχουμε στις εκθέσεις Furnidec, Xenia, Horeca καθώς και σε κάποιες κλαδικές εκθέσεις στο εξωτερικό. Η εταιρεία μας έχει διακριθεί αρκετές φορές για τη συμμετοχή της με βραβεία.

Δίκτυο καταστημάτων

Η Casa Vogue έχει αναπτύξει δίκτυο καταστημάτων λιανικής, στα οποία μπορείτε να δείτε τις συλλογές της.

  • Κατάστημα Luxury Living, Αδριανουπόλεως 22 Καλαμαριά. Το Νοέμβριο του 2011, η εταιρεία Casa Vogue Theocharidis ανοίγει το πρώτο κατάστημα λιανικής πώλησης επίπλων στη Θεσσαλόνικη. Το κατάστημα είναι συνολικού εμβαδού 950τ.μ. και βρίσκεται στην οδό Αδριανουπόλεως 22. Το 2013 η εταιρεία αναπτύσσεται και ανοίγει το δεύτερο κατάστημα Kitchen & Living δίπλα ακριβώς στο προηγούμενο, οπότε ο εκθεσιακός χώρος του showroom είναι πλεόν 1800τ.μ. Στο νέο μας κατάστημα θα βρείτε προιόντα σε μοντέρνα και κλασική γραμμή από τη συλλογή της Casa Vogue αλλά και προιόντα από όλους τους Ιταλικούς οίκους που αντιπροσωπεύουμε.
  • Κατάστημα Casa vogue Junior, Αδριανουπόλεως 35 Καλαμαριά. Το 2013 η εταιρεία ανοίγει το κατάστημα Casa Vogue Junior στην οδό Αδριανουπόλεως 35 στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, όπου μπορείτε να δείτε τη συλλογή με τα παιδικά έπιπλα και δωμάτια της εταιρίας μας. Θα βρείτε παιδικά κρεβάτια, κρεβάτια με παιδότοπους, ντουλάπες, γραφεία, κ.ά. Υπάρχει η δυνατότητα ειδικών κατασκευών.
  • Κατάστημα Casa vogue Junior, εμπορικό Mediterranean Cosmos. Το 2013, ανοίγει το κατάστημα Casa Vogue Junior με francise στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos με παιδικά έπιπλα, ρούχα, παιχνίδια κ.ά.