Πολιτική Απορρήτου και Πολιτική Cookies

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
Η εταιρία CASA VOGUE Theocharidis (εφεξής «η Εταιρία»), ως ελεγκτής των δεδομένων που περιέχονται στην παρούσα ιστοσελίδα www.casavogue.gr ενημερώνει τους επισκέπτες αυτής ότι η επεξεργασία των παρεχόμενων δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (στο εξής «δεδομένα») γίνεται εγγράφως, με ηλεκτρονικά ή τηλεπικοινωνιακά μέσα, προκειμένου να τους παρασχεθεί η αιτούμενη υπηρεσία. Προκειμένου να διεκπεραιώσετε τις συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα αλλά και να έχουμε την δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας μαζί σας είναι πιθανό να σας ζητηθούν κάποια προσωπικά στοιχεία όπως ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση κ.α. Αν επιθυμείτε να αγοράσετε προϊόντα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μέσω πιστωτικής κάρτας, θα σας ζητηθούν στοιχεία όπως το όνομα κατόχου, ο αριθμός της κάρτας, η ημερομηνία λήξης και ο αριθμός CVV.

Τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών, που αποστέλλονται ηλεκτρονικά στο διαδικτυακό τόπο παραμένουν απόρρητα και δεν διαβιβάζονται ούτε κοινοποιούνται σε τρίτους. Ενδέχεται να γνωστοποιηθούν στους υπαλλήλους, που χρησιμοποιούνται από τον ελεγκτή δεδομένων της ιστοσελίδας και στους οποίους αυτός έχει αναθέσει την παροχή υπηρεσιών του, καθώς επίσης και σε υπαλλήλους δεδομένων και διαχειριστές, στους οποίους ο ελεγκτής επεξεργασίας παρέδωσε μια ενημερωμένη λίστα των δεδομένων της ιστοσελίδας. Οι χρήστες της ιστοσελίδας δεν υποχρεούνται να χορηγούν τα προσωπικά δεδομένα τους. Ωστόσο, εάν δεν το πράττουν, ενδέχεται να εμποδίζεται η παροχή της αιτούμενης υπηρεσίας.

Σε οποιαδήποτε στιγμή οι χρήστες της ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να ελέγχουν τα προσωπικά δεδομένα τους και να τα διορθώνουν, ανανεώνουν, ή διαγράφουν, καθώς και να ασκούν τα δικαιώματα που τους παρέχονται από τις διατάξεις του Νόμου 2472/1997. Ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις, το www.casavogue.gr δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση.

Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες σχετικές νομοθετικές διατάξεις. Τέλος, σύμφωνα με τη νομοθεσία περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών έχετε τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης, που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.

Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

Το www.casavogue.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων μέσω του Διαδικτύου της ελληνικής ομόρρυθμης εταιρείας «CASA VOGUE Theocharidis ΘΕΟΧΑΡΙΔΗΣ Μ. -ΘΕΟΧΑΡΙΔΟΥ Φ. ΟΕ», που εδρεύει στην Αδριανουπόλεως 22 Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της Casa Vogue Theocharidis, που βρίσκεται στην διεύθυνση www.casavogue.gr.

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η τυχόν συναλλαγή σας μαζί μας μέσω της ανωτέρω ιστοσελίδα www.casavogue.gr διέπεται από τους παρακάτω όρους και η συναλλαγή σας μαζί μας συνεπάγεται την αποδοχή των όρων αυτών.

Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε και γιατί τα συλλέγουμε

Σχόλια

Όταν οι επισκέπτες αφήνουν σχόλια στον ιστότοπο, συλλέγουμε τα δεδομένα που εμφανίζονται στη φόρμα σχολίων και επίσης τη διεύθυνση IP του επισκέπτη και τη συμβολοσειρά του παράγοντα χρήστη του προγράμματος περιήγησης, για να βοηθήσουμε στην ανίχνευση ανεπιθύμητων μηνυμάτων

Μια ανώνυμη συμβολοσειρά που δημιουργήθηκε από τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (επίσης αποκαλούμενη hash) ενδέχεται να παρασχεθεί στην υπηρεσία Gravatar για να δείτε αν τη χρησιμοποιείτε. Η πολιτική απορρήτου της υπηρεσίας Gravatar διατίθεται εδώ: https://automattic.com/privacy/. Μετά την έγκριση του σχολίου σας, η εικόνα του προφίλ σας είναι ορατή στο κοινό, στο πλαίσιο του σχολίου σας.

Πολυμέσα

Εάν μεταφορτώνετε εικόνες στον ιστότοπο, θα πρέπει να αποφύγετε τη μεταφόρτωση εικόνων με ενσωματωμένα δεδομένα τοποθεσίας (EXIF GPS). Οι επισκέπτες του ιστότοπου μπορούν να πραγματοποιήσουν λήψη και εξαγωγή οποιωνδήποτε δεδομένων τοποθεσίας από εικόνες στον ιστότοπο.

Φόρμες επικοινωνίας

Οι φόρμες επικοινωνίας και προκειμένου να διεκπεραιώσετε τις συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα αλλά και να έχουμε την δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας μαζί σας είναι πιθανό να σας ζητηθούν κάποια προσωπικά στοιχεία όπως ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας, θέμα επικοινωνίας και ανάπτυξη του θέματος που σας απασχολεί με κείμενο κ.α. Η ετειρεία μας διατηρεί τις υποβολές της φόρμας επικοινωνίας για ορισμένο χρονικό διάστημα για σκοπούς εξυπηρέτησης πελατών, αλλά δεν χρησιμοποιείτε τις πληροφορίες που υποβάλλονται μέσω αυτών για σκοπούς μάρκετινγκ κ.ά.

Cookies
Όπως και τα περισσότερα site, το www.casavogue.gr χρησιμοποιεί αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα coοkies είναι απαραίτητα αρχεία προκείμενου να διευκολύνουν συγκεκριμένες λειτουργίες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, καθώς διασφαλίζουν την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του. Τα coοkies είναι μικρά αβλαβή αρχεία (Text files), τα οποία αποστέλλονται και αποθηκεύονται προσωρινά στο υπολογιστή του χρήστη δίνοντας την δυνατότητα σε ηλεκτρονικές σελίδες όπως η www.casavogue.gr να επικοινωνούν με τον χρήστη  αναγνωρίζοντας αυτόν μετά από συχνή χρήση και διευκολύνοντας την πρόσβαση του σε αυτή και τις συναλλαγές του. Αυτό επιτυγχάνεται με την συλλογή δεδομένων, τα οποία επίσης βελτιστοποιούν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας.

Αν αφήσετε ένα σχόλιο στον ιστότοπό μας, μπορείτε να επιλέξετε να αποθηκεύσετε το όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον ιστότοπό σας σε cookies. Αυτά είναι για σας ευκολία, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας πάλι όταν αφήνετε ένα άλλο σχόλιο. Αυτά τα cookies θα διαρκέσουν για ένα έτος.

Αν έχετε λογαριασμό και συνδεθείτε σε αυτόν τον ιστότοπο, θα ορίσουμε ένα προσωρινό cookie για να καθορίσουμε αν το πρόγραμμα περιήγησης δέχεται cookies. Αυτό το cookie δεν περιέχει προσωπικά δεδομένα και απορρίπτεται όταν κλείνετε το πρόγραμμα περιήγησής σας.

Όταν συνδεθείτε, θα δημιουργήσουμε επίσης διάφορα cookies για να αποθηκεύσετε τις πληροφορίες σύνδεσης και τις επιλογές οθόνης. Τα cookie εισόδου διαρκούν για δύο ημέρες και τα cookie επιλογών οθόνης διαρκούν για ένα χρόνο. Εάν επιλέξετε «Να θυμάστε», η σύνδεσή σας θα παραμείνει για δύο εβδομάδες. Αν αποσυνδεθείτε από το λογαριασμό σας, τα cookie σύνδεσης θα καταργηθούν.

Εάν επεξεργαστείτε ή δημοσιεύσετε ένα άρθρο, ένα επιπλέον cookie θα αποθηκευτεί στο πρόγραμμα περιήγησης. Αυτό το cookie δεν περιλαμβάνει προσωπικά δεδομένα και υποδεικνύει απλώς το αναγνωριστικό ταχυδρομείου του άρθρου που μόλις επεξεργαστήκατε. Λήγει μετά από 1 ημέρα.

Ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους

Τα άρθρα σε αυτόν τον ιστότοπο ενδέχεται να περιλαμβάνουν ενσωματωμένο περιεχόμενο (π.χ. βίντεο, εικόνες, άρθρα κ.λπ.). Το ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους συμπεριφέρεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως και αν ο επισκέπτης επισκέφθηκε τον άλλο ιστότοπο.

Αυτοί οι ιστότοποι ενδέχεται να συλλέγουν δεδομένα για εσάς, να χρησιμοποιούν cookies, να ενσωματώνουν επιπλέον παρακολούθηση τρίτου μέρους και να παρακολουθούν την αλληλεπίδρασή σας με αυτό το ενσωματωμένο περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένης της ανίχνευσης της αλληλεπίδρασής σας με το ενσωματωμένο περιεχόμενο, εάν έχετε λογαριασμό και έχετε συνδεθεί στον συγκεκριμένο ιστότοπο.

Cookies Analytics

Είναι υποσύνολο των Cookies λειτουργικότητας και μας δίνουν τη δυνατότητα να αξιολογούμε την αποτελεσματικότητα των διάφορων λειτουργιών του site μας, έτσι ώστε να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία που σου προσφέρουμε.

Τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Google, δύναται να εμφανίσουν διαφημίσεις της Εταιρίας σε ιστότοπους στο διαδίκτυο.

Τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Google, δύναται να κάνουν χρήση cookies για την ενημέρωσή, βελτιστοποίηση και προβολή διαφημίσεων που βασίζονται σε προηγούμενη επίσκεψη του χρήστη στο δικτυακό τόπο www.casavogue.gr.

To www.casavogue.gr δύναται επίσης να αξιοποιήσει τα cookies από προηγούμενη επίσκεψη στην ιστοσελίδα της για επαναληπτικό μάρκετινγκ.

Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν την εξαίρεσή τους από τέτοια χρήση των cookies από την Google, εδώ. Μπορείτε να ρυθμίσετε τον Browser σας, να σας ενημερώνει κάθε φορά πριν γίνει η λήψη ενός cookie και να αποφασίζετε εσείς τη λήψη του ή την απόρριψή του. Σ’ αυτή την περίπτωση έχετε υπόψη ότι ενδέχεται να μην είστε σε θέση να αξιοποιήσετε όλες τις δυνατότητες του.

To www.casavogue.gr δύναται να χρησιμοποιεί τις λειτουργίες του Google Analytics για τις διαφημίσεις προβολής (π.χ., επαναληπτικό μάρκετινγκ, αναφορές εμφάνισης Δικτύου εμφάνισης Google, ενσωμάτωση του Διαχειριστή καμπάνιας Doubleclick και αναφορές δημογραφικών στοιχείων και ενδιαφερόντων).

Χρησιμοποιώντας τις Ρυθμίσεις διαφημίσεων, οι επισκέπτες μπορούν να εξαιρεθούν από το Google Analytics για διαφημίσεις προβολής και να προσαρμόσουν τις διαφημίσεις του Δικτύου εμφάνισης Google.

Εδώ βρίσκονται οι διαθέσιμες επιλογές εξαίρεσης του Google Analytics για τον ιστό.

To www.casavogue.gr συμμορφώνεται με την Πολιτική διαφημίσεων βάσει ενδιαφέροντος του Google AdWords και τους περιορισμούς για ευαίσθητες κατηγορίες και:

Χρησιμοποιεί επαναληπτικό μάρκετινγκ με το Google Analytics για διαφήμιση στο διαδίκτυο.

To www.casavogue.gr και τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Google, χρησιμοποιούν μαζί cookie αρχικού κατασκευαστή (όπως το cookie του Google Analytics) και cookie τρίτου μέρους (όπως το cookie DoubleClick), για την ενημέρωση, τη βελτιστοποίηση και την προβολή διαφημίσεων, σύμφωνα με τις προηγούμενες επισκέψεις κάποιων χρηστών στον ιστότοπό της.

To www.casavogue.gr και οι τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Google, χρησιμοποιούν μαζί cookie αρχικού κατασκευαστή (όπως το cookie του Google Analytics) και cookie τρίτου μέρους (όπως το cookie DoubleClick), για την εκτέλεση αναφορών σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι εμφανίσεις των διαφημίσεών της www.casavogue.gr, άλλες χρήσεις υπηρεσιών διαφήμισης και οι αλληλεπιδράσεις με αυτές τις εμφανίσεις διαφημίσεων και υπηρεσίες διαφήμισης σχετίζονται με επισκέψεις στον ιστότοπό της www.casavogue.gr.

To www.casavogue.gr δύναται να χρησιμοποιεί τα δεδομένα από τη διαφήμιση βάσει ενδιαφέροντος της Google ή τα δεδομένα κοινού τρίτου μέρους (όπως η ηλικία, το φύλο και τα ενδιαφέροντα) με το Google Analytics.

Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε αυτή την πολιτική για cookies οποτεδήποτε. Παρακαλώ εντόπισε το σημείο «ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ» στην κορυφή της παρούσας σελίδας, για να δεις πότε αναθεωρήθηκε για τελευταία φορά η παρούσα Πολιτική Cookies. Οποιεσδήποτε αλλαγές στην παρούσα Πολιτική Cookies θα ισχύσουν από τη στιγμή που η αναθεωρημένη Πολιτική Cookies καταστεί διαθέσιμη στον Ιστοχώρο.

Διαφημιστές τρίτων μερών και άλλες επιχειρήσεις που συνεργαζόμαστε μπορεί να χρησιμοποιούν τα δικά τους Cookies για να συλλέξουν πληροφορίες που αφορούν στις δραστηριότητές σου στον Ιστοχώρο μας. Δεν ελέγχουμε αυτά τα Cookies.

Με ποιον σας μοιραζόμαστε τα δεδομένα σας

Τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών, που αποστέλλονται ηλεκτρονικά στο διαδικτυακό τόπο παραμένουν απόρρητα και δεν διαβιβάζονται ούτε κοινοποιούνται σε τρίτους.

Πόσο καιρό διατηρούμε τα δεδομένα σας

Εάν αφήσετε ένα σχόλιο, το σχόλιο και τα μεταδεδομένα του διατηρούνται επ ‘αόριστον. Αυτό είναι έτσι ώστε να μπορούμε να αναγνωρίζουμε και να εγκρίνουμε αυτόματα τα σχόλια παρακολούθησης, αντί να τα κρατάμε σε ουρά συντονισμού.
Για χρήστες που εγγράφονται στον ιστότοπό μας (αν υπάρχει), αποθηκεύουμε επίσης τις προσωπικές πληροφορίες που παρέχουν στο προφίλ χρήστη τους. Όλοι οι χρήστες μπορούν να βλέπουν, να επεξεργάζονται ή να διαγράφουν τα προσωπικά τους στοιχεία ανά πάσα στιγμή (εκτός από το αν μπορούν να αλλάξουν το όνομα χρήστη τους). Οι διαχειριστές ιστότοπων μπορούν επίσης να δουν και να επεξεργαστούν αυτές τις πληροφορίες.

Ποια δικαιώματα έχετε στα δεδομένα σας

Εάν έχετε λογαριασμό σε αυτόν τον ιστότοπο ή έχετε αφήσει σχόλια, μπορείτε να ζητήσετε να λάβετε ένα εξαγόμενο αρχείο των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε για εσάς, συμπεριλαμβανομένων τυχόν δεδομένων που έχετε παράσχει σε εμάς. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς. Αυτό δεν περιλαμβάνει δεδομένα που είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε για διοικητικούς, νομικούς ή λόγους ασφαλείας.

Από που στέλνουμε τα δεδομένα σας

Τα σχόλια επισκεπτών μπορούν να ελέγχονται μέσω αυτοματοποιημένης υπηρεσίας ανίχνευσης ανεπιθύμητων μηνυμάτων.

Δικαίωμα πρόσβασης/εναντίωσης: Σε οποιαδήποτε στιγμή ο Χρήστης έχει το δικαίωμα πρόσβασης στο αρχείο, διόρθωσης, διαγραφής και προβολής αντιρρήσεων οποτεδήποτε σχετικά με την επεξεργασία δεδομένων που τον αφορούν. Εξάλλου, η συγκατάθεση του Χρήστη μπορεί να ανακληθεί σε οποιαδήποτε στιγμή. Για τον λόγο αυτό μπορεί να αποστείλει επιστολή στην διεύθυνση της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (CASA VOGUE JUNIOR IKE, 11χλμ Θεσ/νίκης – Ν. Μουδανίων – Πυλαία, ΤΚ. 57001 ή να στείλει e-mail στην ακόλουθη διεύθυνση: info@casavogue.gr.

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα casavoguejunior.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό, την ΕΕΤΤ και το ΙΤΕ, ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις (πχ papaki.gr, eurid.eu, enom.com, opensrs.com, icann) και υπηρεσίες (πχ domain whois), με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Ειδικά, για κατοχυρώσεις ονομάτων χώρου .com, .eu, .net, .info, .org κλπ, τα στοιχεία ιδιοκτήτη ονόματος χώρου κοινοποιούνται στην υπηρεσία whois. Μετά από αίτημα του πελάτη και την ενεργοποίηση της υπηρεσίας IdProtect, μπορεί να γίνει απόκρυψη αυτών των στοιχείων από τις υπηρεσίες whois.

Στοιχεία του αρχείου προσωπικών δεδομένων κοινοποιούνται στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις.

Ο Πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES

Τι είναι τα cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται από τον υπολογιστή όταν επισκέπτεται έναν ιστότοπο ο χρήστης. Απομνημονεύουν πληροφορίες τις οποίες ο ιστότοπος είναι σε θέση να διαβάσει όταν τον επισκέπετεται ο χρήστης. Ορισμένα από αυτά τα cookies είναι απαραίτητα για να διασφαλιστεί η σωστή λειτουργία του ιστότοπου, ενώ άλλα είναι χρήσιμα για τους επισκέπτες, επειδή μπορούν να απομνημονεύσουν με ασφάλεια το όνομα χρήστη ή τις ρυθμίσεις γλώσσας. Το πλεονέκτημα της εγκατάστασης cookies στον υπολογιστή σας είναι ότι δεν θα χρειάζεται πλέον να συμπληρώσετε τις ίδιες πληροφορίες κάθε φορά που θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε έναν ιστότοπο που έχετε ήδη επισκεφθεί. Τα cookies χρησιμοποιούνται επίσης για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τον ιστότοπο που έχει επισκεφθεί και τον τρόπο χρήσης του από τους επισκέπτες του ιστότοπου. Χρησιμοποιούνται επίσης για τη βελτιστοποίηση της χρήσης και της λειτουργικότητας του ιστότοπου και τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Με την πλοήγηση πέρα ​​από αυτή τη σελίδα αποδέχεστε τις ρυθμίσεις των cookies και έχετε αποδεχτεί και καταλάβει την Πολιτική των Cookies μας καθώς και τη Σημείωση Πληροφοριών Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. ΣΗΜ .: Οι χρήστες μπορούν να περιορίσουν τις λειτουργίες cookie αλλάζοντας τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, αλλά αυτοί οι περιορισμοί θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο την εμπειρία των χρηστών και την χρηστικότητα και τις λειτουργίες του ιστοτόπου μας.

Πώς χρησιμοποιούμε τα cookies

Τα cookies μας βοηθούν να παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Μερικοί είναι απολύτως απαραίτητοι για τη λειτουργικότητα του ιστοτόπου μας, ενώ άλλοι βελτιστοποιούν την απόδοσή του και βελτιώνουν την εμπειρία των χρηστών.

Τα απαραίτητα cookies χρησιμοποιούνται για:
– Αποθηκεύουν τα δεδομένα πρόσβασής σας.
– Αποθηκεύουν τη λίστα των προτιμήσεών σας (τα αγαπημένα μου).

Τα cookies λειτουργικότητας χρησιμοποιούνται για:
– Προσφέρουν ασφαλή πλοήγηση μετά την πρόσβαση στην ιστοσελίδα.
– Εγγυώνται της λειτουργικότητας του ιστότοπου.

Τα cookies απόδοσης χρησιμοποιούνται για:
– Βελτιστοποιήστε την απόδοση του ιστότοπού μας, καθιστώντας πιο γρήγορη τη μεταφόρτωση των σελίδων που επισκέπτεστε.
– Προσφέρουν καλύτερη εμπειρία χρήστη.

Cookie “τρίτων”:
Στέλνονται από άλλα wesites και μπορούν να περιέχουν διαφημίσεις ή εικόνες που ενσωματώνονται στη σελίδα.
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, μπορείτε να λάβετε cookies είτε από τον ιστότοπό μας είτε από άλλους ιστότοπους (“τρίτο μέρος”). Ένα παράδειγμα είναι τα “κοινωνικά πρόσθετα” για τα κοινωνικά δίκτυα που είναι μέρη της σελίδας που επισκέπτονται και τα οποία δημιουργούνται άμεσα από τους προαναφερθέντες ιστότοπους και ενσωματώνονται στη σελίδα ιστότοπου φιλοξενίας. Τα “κοινωνικά πρόσθετα” χρησιμοποιούνται κυρίως για κοινή χρήση περιεχομένου στα κοινωνικά δίκτυα.

Πώς χρησιμοποιούνται τα cookies

– Επιτρέπουν σε μια υπηρεσία να αναγνωρίζει τον υπολογιστή σας, ώστε να μην χρειάζεται να επαναλαμβάνετε τις ίδιες πληροφορίες αρκετές φορές.
– Αναγνωρίζουν ότι έχετε ήδη δώσει ένα όνομα χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να το κάνετε ξανά για κάθε ιστοσελίδα που έχετε πρόσβαση.
– Υπολογίζουν πόσα άτομα χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες, έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν ευκολότερα και ταχύτερα.
– Αναλύουν τα δεδομένα για να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε πώς μπορούμε να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας.

Επιλογές διαχείρισης cookie

Εάν έχετε αμφιβολίες ή ανησυχίες σχετικά με τη χρήση των cookies, μπορείτε πάντα να τους αποκλείσετε από τη ρύθμιση και τη συλλογή δεδομένων, για παράδειγμα, αλλάζοντας τις ρυθμίσεις απορρήτου στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού για να αποκλείσετε ορισμένους τύπους cookie. Εφόσον τα προγράμματα περιήγησης ιστού – και συχνά διαφορετικές εκδόσεις του ίδιου – διαφέρουν σημαντικά μεταξύ τους, αν προτιμάτε να ορίσετε ανεξάρτητα τις επιλογές cookie, μεταβείτε στις ρυθμίσεις προτιμήσεων του προγράμματος περιήγησης. Θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε στον οδηγό χρήστη ή στην ενότητα βοήθειας του προγράμματος περιήγησης.
Για μια επισκόπηση των ενεργειών που πρέπει να ακολουθήσετε στα πιο κοινά προγράμματα περιήγησης ιστού, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:
Http://www.cookiepedia.co.uk/index.php?title=How_to_Manage_Cookies

Οι διαφημιστικές εταιρείες σας δίνουν τη δυνατότητα να εξαιρεθείτε από τη λήψη στοχευμένης διαφήμισης, αν το επιλέξετε. Αυτό δεν εμποδίζει τη ρύθμιση των cookies, αλλά σταματά τη συλλογή και χρήση ορισμένων δεδομένων από αυτές τις εταιρείες.
Για περισσότερες πληροφορίες και επιλογές opt-out, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:
w
ww.youronlinechoices.eu

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Οι παρόντες όροι χρήσης έχουν συνταχθεί από την Casa Vogue Theocharidis (“Casa Vogue”) για την παροχή πληροφοριών σε οποιονδήποτε χρήστη του ιστότοπου www.casavogue.gr (“Ιστοσελίδα”) και των υπο-σελίδων του, σύμφωνα με το άρθ. 13 του νομοθετικού διατάγματος 196/2003, “Κώδικας Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων”, με τη ρητή κατανόηση ότι, για να μπορούν οι χρήστες να απολαμβάνουν υπηρεσίες που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό, θα παρέχονται από καιρό σε καιρό συγκεκριμένες πληροφορίες. Επιπλέον, μπορούν να ζητηθούν ειδικές άδειες για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Πού και πώς να επεξεργάζεστε δεδομένα
Η επεξεργασία δεδομένων που συνδέεται με την ηλεκτρονική διαβούλευση, ξεκινώντας από τη διεύθυνση που αντιστοιχεί στην αρχική σελίδα www.casavogue.gr, λαμβάνει χώρα στην Casa Vogue με ηλεκτρονικά – αυτοματοποιημένα ούτως ή άλλως – μέσα ενημέρωσης.

Τύπος επεξεργασμένων δεδομένων

Δεδομένα πλοήγησης
Ενώ εκτελεί συστήματα πληροφοριών και διεξάγει διαδικασίες λογισμικού όπως απαιτείται για τη λειτουργία της ιστοσελίδας, η εταιρεία μας αποκτά ορισμένα προσωπικά δεδομένα τα οποία μπορεί να μεταδοθούν σιωπηρά χρησιμοποιώντας πρωτόκολλα επικοινωνίας μέσω Διαδικτύου. Οι πληροφορίες αυτές δεν συλλέγονται για να συνδέονται με οποιονδήποτε προσδιορισμένο χρήστη. Ωστόσο, θα μπορούσε να επεξεργαστεί και να συνδεθεί με δεδομένα τρίτων για την αναγνώριση των χρηστών, υπό την προϋπόθεση ότι οι δικαστικές αρχές έχουν επιβάλει ρητώς την αίτησή τους. Η εν λόγω κατηγορία δεδομένων περιλαμβάνει τις διευθύνσεις IP και τα ονόματα τομέων των υπολογιστών που χρησιμοποιούν οι χρήστες που συνδέονται με τον ιστότοπο, τις διευθύνσεις URI των απαιτούμενων πόρων, την ώρα υποβολής της αίτησης, τη μέθοδο που χρησιμοποιήθηκε για την υποβολή του αιτήματος στην Διακομιστή, το μέγεθος του αρχείου που αποκτάται σε απάντηση σε αυτόν, τον κωδικό αριθμό που δείχνει την κατάσταση της απάντησης που παρέχεται από τον διακομιστή και άλλες παραμέτρους που σχετίζονται με το λειτουργικό σύστημα και το περιβάλλον πληροφορικής του χρήστη. Τα εν λόγω δεδομένα – τα οποία αποτελούν το μητρώο σύνδεσης – χρησιμοποιούνται από την Casa Vogue Theocharidis, με μοναδικό σκοπό τη λήψη ανώνυμων στατιστικών πληροφοριών σχετικά με τη χρήση της Ιστοσελίδας και την εξασφάλιση της σωστής λειτουργίας του Δικτυακού Τόπου.

Τα δεδομένα παρέχονται εθελοντικά από τον χρήστη
Η προαιρετική, ρητή και σκόπιμη αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις διευθύνσεις που αναφέρονται στην ιστοσελίδα μας συνεπάγεται την απόκτηση των προσωπικών δεδομένων που παρέχονται. Ειδικές πληροφορίες σχετικά με τα παρεχόμενα δεδομένα θα είναι διαθέσιμες, με αναφορά στις υπηρεσίες σχεδιασμού που προσφέρονται στον ιστότοπο.

Προαιρετική παροχή δεδομένων
Με την επιφύλαξη των διατάξεων σχετικά με τα δεδομένα πλοήγησης, ο χρήστης είναι ελεύθερος να παρέχει τα προσωπικά δεδομένα που απαιτούνται από καιρού εις καιρόν ή τα προσωπικά δεδομένα τα οποία ο χρήστης μπορεί να είναι διατεθειμένος να αποστείλει. Σε περίπτωση που η μη παροχή ορισμένων δεδομένων θα αποτρέψει την παράδοση μιας ζητούμενης υπηρεσίας, θα δηλωθούν ποια δεδομένα θα απαιτηθούν για την εκτέλεση της σχετικής διαδικασίας ή την παροχή της ζητούμενης υπηρεσίας.

Ασφάλεια πληροφοριών
Θα ληφθούν ειδικά μέτρα ασφαλείας για την αποφυγή απώλειας δεδομένων, παράνομης χρήσης, κατάχρησης και μη εξουσιοδοτημένων προσβάσεων.

Δικαιώματα των ενδιαφερομένων
Οι άνθρωποι στους οποίους αναφέρονται τα προσωπικά δεδομένα μπορούν ανά πάσα στιγμή να επιβεβαιώσουν εάν τα εν λόγω δεδομένα είναι διαθέσιμα και να ενημερώνονται για το περιεχόμενο και την προέλευσή τους, να ελέγχουν την ακρίβειά τους, να ζητούν να προστεθούν ή να ενημερωθούν τα προσωπικά δεδομένα ή να ζητήσουν Η διόρθωσή του, σύμφωνα με το άρθρο. 7 του νομοθετικού διατάγματος 196/2003. Σύμφωνα με το εν λόγω άρθρο, οι εν λόγω πολίτες μπορούν να ζητήσουν την ακύρωσή τους, την τροποποίηση με ανώνυμο τύπο ή την απαγόρευση των δεδομένων που έχουν υποστεί επεξεργασία κατά παράβαση του νόμου. Επιπλέον, οι εν λόγω πολίτες ενδέχεται να μην συμφωνήσουν, για νόμιμους λόγους, να επεξεργαστούν τα εν λόγω δεδομένα, υπό την προϋπόθεση ότι οι εν λόγω άνθρωποι θα γράψουν στην Casa Vogue – για παράδειγμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στην ακόλουθη διεύθυνση: info@casavogue.gr.

Κάτοχος προσωπικών δεδομένων
Τα προσωπικά δεδομένα κατέχονται από την Casa Vogue Theocharidis, με το κύρια έδρα της την Αδριανουπόλεως 22, 55133 Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.  Με την Casa Vogue μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με την ηλεκτρονική διεύθυνση info@casavogue.gr.
Η Casa Vogue Theocharidis διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να διορθώσει αυτές τις πληροφορίες απορρήτου ανά πάσα στιγμή – για παράδειγμα, μετά την εφαρμογή των νέων σχετικών διατάξεων.
Υπό αυτές τις συνθήκες, τυχόν τροποποιήσεις θα τεθούν σε ισχύ μετά από 15 ημέρες δημοσίευσης στον Ιστότοπο.