Ξενοδοχειακός Εξοπλισμός – Ξενοδοχειακό Επιπλο

 Επαγγελματικό έπιπλο

Ολοκληρωμένα έργα της εταιρείας μας

Contract Projects – Ολοκληρωμένα Έργα

Πελάτες της Casa Vogue
Banner imageBanner image
Danai Beach Resort
Banner imageBanner image
Sani Resort
Banner imageBanner image
Ikos Resorts
Banner imageBanner image
Select
Banner imageBanner image
Real Estate
Banner imageBanner image
Gree

Η εταιρεία Casa Vogue Theocharidis κατέχοντας ηγετική θέση στο χώρου του επίπλου και της διακόσμησης δημιούργησε την Casa Vogue Contract.  Η εταιρεία αναλαμβάνει το σχεδιασμό και την κατασκευή επαγγελματικών χώρων. Κατασκευάζει έπιπλα που φημίζονται για τις κομψές και αρμονικές γραμμές τους από εκλεκτά υλικά, κατά παραγγελία και σε ειδικές διαστάσεις, έχοντας πολύ προσεγμένη ποιότητα και άρτια κατασκευή, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, σε έναν ιδιόκτητο χώρο.

Η Casa Vogue κατασκευάζει καναπέδες, κρεβάτια, πολυθρόνες, τραπέζια και καρέκλες που διακρίνονται για το άψογο design και την αισθητική τελειότητά τους. Ενημερώνεται συνεχώς από τις διεθνείς εκθέσεις για τελευταίες τάσεις στο design. Σε συνεργασία με αρχιτέκτoνες και διακο-σμητές προσφέρει τις πιο άρτιες προτάσεις για την επίπλωση οικιακών και επαγγελματικών χώρων όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφέ, lobby. Αποδυκνύει πως έχει τη γνώση και την εμπειρία για τον ποιοτικό εξοπλισμό τους. Παράλληλα, η Casa Vogue αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα έπιπλα και αξεσουάρ από τους μεγαλύτερους καταξιωμένους οίκους του εξωτερικού. Εταιρίες όπως η Fendi Casa, Trussardi, Poliform, Giorgio Collection, Arketipo, MisuraEmme, Rugiano, Varaschin, Bontempi Casa, Jesse, Giusti Portos, Dialma Brown, Roberti Rattan, Penta Lights, Costantini Pietro, κ.ά.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα
για να κλείσετε ένα ραντεβού ή να μας ρωτήσετε

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα επικοινωνίας καθώς και το θέμα για το οποίο θέλετε να εξυπηρετηθείτε. Σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και θα σας απαντήσουμε.

Visit our place or call us directly

Επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματά μας ή καλέστε μας τηλεφωνικά

Tel. +30 2310 45 45 20  –  Fax.  +30 2310 45 45 22

Showroom Luxury Living: Αδριανουπόλεως 22, 55133 Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη
Kitchen & Living: Αδριανουπόλεως 22, 55133 Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη

Παιδικό: Αδριανουπόλεως 35, 55133 Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη

Κεντρικά: 16χλμ Θεσ/νίκης – Καβάλας, 57200 Καβαλάρι, Λαγκαδάς

Χρησιμοποιήστε τη φόρμα για να μας στείλετε ένα μήνυμα επικοινωνίας