Design

Μελέτη Χώρου

δειτε περισσοτερα
Banner image
Υπηρεσίες Casa Vogue

Επαγγελματική προσέγγιση
για να υλοποιήσετε τις ιδέες σας

Δειτε περισσοτερα
Banner image
Υπηρεσίες

Υπηρεσίες Διακόσμησης

Δείτε περισσότερα
Banner image
Ιστορική Αναδρομή

H Εταιρεία

Η εταιρεία Casa Vogue Theocharidis ιδρύθηκε το 1978 με αντικείμενο δράσης της την κατασκευή και το εμπόριο επίπλων.

Η εταιρεία κατέχει ηγετική θέση στην κατασκευή πολύ ποιοτικού επίπλου και έχει μια ανοδική πορεία από την ίδρυσή της έως σήμερα. Συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους προμηθευτές υλικώνκαι υφασμάτων για να έχει καλύτερη ποιότητα και να παράγει πολυτελή προιόντα.  Παράλληλα συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού, τους οποίους αντιπροσωπεύει αποκλειστικά, και διαθέτει προιόντα τους στα καταστήματα λιανικής.

Το  αρχικό μέγεθος της βιοτεχνίας θα άλλαζε σύντομα. Από τη δεκαετία του 1990 είχε ήδη εξελιχθεί σε βιομηχανική επιχείρηση. Το επόμενα βήματα λήφθηκαν στα μέσα της δεκαετίας του 1990 και έκαναν το όνομα της εταιρείας μια εθνικά και διεθνώς αναγνωρισμένη μάρκα. Η οικογένεια Θεοχαρίδη, κίνησαν με υπευθυνότητα τις στρατηγικές της εταιρείας, μοιράστηκαν τη δημιουργική γραμμή, τα στιλιστικά χαρακτηριστικά και τις αισθητικές αρχές της συγχρονης εποχής, δημιουργώντας εξαιρετικές συλλογές στο χώρο του επίπλου.

   Το κλειδί για την ταυτότητα της Casa Vogue Theocharidis έγκειται στην ικανότητά μας να εκφράζουμε την ιδέα μας στην τελειότητα, συνδυάζοντας την παράδοση και την τεχνολογία με έναν αδιαχώριστο τρόπο: η τεχνογνωσία του τεχνίτη που βάζει τις τελευταίες πινελιές σε ένα προϊόν που κατασκευάζεται με τις τελευταίες και σύγχρονες μεθόδους παραγωγής. Στο παραπάνω υψηλού επιπέδου know-how θα πρέπει να προστεθεί και η προσεκτική επιλογή υλικών και τεχνολογιών, οι οποίες αποκαλύπτουν την αίσθηση της άψογης λεπτομέρειας, σε μια ιδανική προσπάθεια αριστείας που περιλαμβάνει όλους τους τομείς της εταιρείας. Αναγνωρίσιμα χαρακτηριστικά του εμπορικού σήματος και των προϊόντων της Casa Vogue είναι το διαχρονικό design, η  απαράμιλλη άνεση, η αξιοπιστία και η κορυφαία ποιότητα κατασκεύης μας.

Συναντηστε την ομαδα μαςTeam
Κορυφαία Ποιότητα!
Πολυετής Εμπειρία
Στην Casa Vogue θα βρείτε προιόντα κορυφαίας ποιότητας κατασκευής.
Επώνυμα Ιταλικά Brands αλλά και προιόντα παραγωγής μας Made By Casa Vogue.
Επώνυμα Προιόντα
Στην Casa Vogue θα βρείτε προιόντα των κορυφαίων Ιταλικών οίκων αλλά και προιόντα δική μας παραγωγής.
After Sales Service
Επυπηρέτηση
Η εταιρεία μας με το εξειδικευμένο προσωπικό της, βρίσκεται κοντά σας και σας δίνει τις καλύτερες λύσεις
Πολύ γρήγορες λύσεις
Ειδικές κατασκευές
Μπορούμε να υλοποιήσουμε κάθε project σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

Στόχος της εταιρείας μας είναι οι ευχαριστημένοι πελάτες μας
και η ανάπτυξη μας μέσα από τη συνεχή δημιουργία σε όλους τους τομείς

Στόχος της εταιρείας μας είναι οι ευχαριστημένοι πελάτες μας
και η ανάπτυξή μας μέσα από τη συνεχή δημιουργία σε όλους τους τομείς

Το 1997, η εταιρεία Casa Vogue Theocharidis δημιουργεί κεντρικές ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 4.500τ.μ. στη βιομηχανική ζώνη στο Καβαλάρι Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη. Στο χώρο αυτό είναι εγκατεστημένη η παραγωγή της εταιρείας, ένας μοναδικής αισθητικής εκθεσιακός χώρος-showroom καθώς και οι κεντρικές αποθήκες της εταιρείας.

Η εταιρεία επενδύει συνεχώς σε νέο εξοπλισμό μηχανημάτων, υλικών και υποδομών για να βελτιώνει την παροχή των υπηρεσιών της προς τους πελάτες της

Από το 1990 μέχρι σήμερα συμμετέχουμε σε πολλές εκθέσεις σε Ελλάδα και στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα συμμετέχουμε στις εκθέσεις Furnidec, Xenia, Horeca καθώς και σε κάποιες κλαδικές εκθέσεις στο εξωτερικό. Η εταιρεία μας έχει διακριθεί αρκετές φορές για τη συμμετοχή της με βραβεία.

Download the company brochure
Μπορείτε να κατεβάσετε το φυλλάδιο μας
Casa Vogue Stores

Δίκτυο καταστημάτων

Η Casa Vogue έχει αναπτύξει δίκτυο καταστημάτων λιανικής, στα οποία μπορείτε να δείτε τις συλλογές της.

Το Νοέμβριο του 2011, η εταιρεία Casa Vogue Theocharidis ανοίγει το πρώτο κατάστημα λιανικής πώλησης επίπλων στη Θεσσαλόνικη. Το κατάστημα είναι συνολικού εμβαδού 950τ.μ. και βρίσκεται στην οδό Αδριανουπόλεως 22. Το 2013 η εταιρεία αναπτύσσεται και ανοίγει το δεύτερο κατάστημα Kitchen & Living δίπλα ακριβώς στο προηγούμενο, οπότε ο εκθεσιακός χώρος του showroom είναι πλεόν 1800τ.μ. Στο νέο μας κατάστημα θα βρείτε προιόντα σε μοντέρνα και κλασική γραμμή από τη συλλογή της Casa Vogue αλλά και προιόντα από όλους τους Ιταλικούς οίκους που αντιπροσωπεύουμε.

Το 2013 η εταιρεία ανοίγει το κατάστημα Casa Vogue Junior στην οδό Αδριανουπόλεως 35 στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, όπου μπορείτε να δείτε τη συλλογή με τα παιδικά έπιπλα και δωμάτια της εταιρίας μας. Θα βρείτε παιδικά κρεβάτια, κρεβάτια με παιδότοπους, ντουλάπες, γραφεία, κ.ά. Υπάρχει η δυνατότητα ειδικών κατασκευών.

Το 2013, ανοίγει το κατάστημα Casa Vogue Junior με francise στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos με παιδικά έπιπλα, ρούχα, παιχνίδια κ.ά.

Η Casa Vogue έχει αναπτύσει δίκτυο με καταστήματα Shop in Shop, στα οποία μπορείτε να βρείτε προιόντα που παράγει η Casa Vogue. Αναζητήστε τα με το ειδικό σήμα μας.

Ταυτόχρονα μπορείτε να βρείτε προιόντα της Casa Vogue σε  συνεργαζόμενα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα μέσω του δικτύου χονδρικής πώλησης που έχει αναπτύξει εδώ και 35 χρόνια.

Δικτυο Kαταστηματων
Image module
Casa Vogue Achievements

Δείτε αυτά τα αληθινά
μικρά γεγονότα για την Casa Vogue

Η εταιρεία έχει καταφέρει σημαντικά επιτεύγματα και έχει ολοκληρώσει πολλά σημαντικά projects.

0
Επώνυμα Brands
Αποκλειστικές Αντιπροσωπείες
0
New models
Προιόντα Casa Vogue
0
Finished projects
Σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό
0
Team members
Casa Vogue Staff
Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας  ή μέσα από τα
 social media (κοινωνικά δίκτυα), για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα με τον καλύτερο τρόπο

Είμαστε κοντά σας στο facebook, twitter, instagram, pinterest και στο you tube