Υπηρεσίες Διακόσμησης

Υπηρεσίες

 

H Casa Vogue παρέχει στους πελάτες της μοναδικές υπηρεσίες πολύ υψηλού επιπέδου, που συμπληρώνουν τις εξαιρετικές σειρές επίπλων που διαθέτει στην αγορά.

 

Διακόσμηση. Παρέχουμε δωρεάν υπηρεσίες διακόσμησης εσωτερικού και εξωτετρικού χώρου, που σας βοηθούν να δημιουργήσετε έναν όμορφο προσωπικό χώρο. Προτείνουμε τις νέες τάσεις σε χρώματα, υφάσματα και έπιπλα και σας παρουσιάζουμε τα φωτορεαλιστικά τρισδιάστατα σχέδια του χώρου σας.

 

Εγγύηση.  Η ποιότητα των εμπορευμάτων της εταιρίας μας είναι για εμάς η σημαντικότερη υπηρεσία. Έχουμε επενδύσει μεγάλο κεφάλαιο σε υλικά και τεχνογνωσία και ζητούμε πάντα το καλύτερο για τον πελάτη της Casa Vogue. Χρησιμοποιούμε άριστης ποιότητας υλικά σε όλα τα έπιπλα που κατασκευάζουμε, και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι η εταιρίας μας βρίσκεται για πολλά χρόνια στην κορυφή της ελληνικής αγοράς στην κατασκευή ποιοτικού επίπλου. Δίνουμε 10 χρόνια εγγύηση σε χονδρική πώληση και περισσότερα από 15 χρόνια εγγύηση σε λιανική πώληση στα έπιπλά μας.

 

After Sales Service.  Αναλαμβάνουμε να διορθώσουμε και να λύσουμε όποιο πρόβλημα προκύψει σε έπιπλο παραγωγής μας και οφείλεται σε δικό μας κατασκευαστικό λάθος. Αυτή η υπηρεσία είναι σημαντική και την προσφέρουμε καθώς μας ενδιαφέρει να είμαστε κόντα στον πελάτη μας ενώ ταυτόχρονα προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε την ποιότητα κατασκευής.

Αναλαμβάνουμε να αλλάξουμε υφάσματα σε καναπέδες, βαφή σε έπιπλα και ριζική ανανέωση σε όλη την επίπλωσή σας.

Προσφέρουμε ανταλλακτικά και αξεσουάρ που είναι πιθανόν να χρειαστείτε σε βάθος χρόνου.

 

Μεταφορά.  Η εταιρία Casa Vogue χρησιμοποιεί ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα, με τα οποία καλύπτει τη μεταφορά των εμπορευμάτων στην ευρύτερη περιοχή της Θες/νίκης.

Μεταφέρουμε με ασφάλεια τα προϊόντα μας στο χώρο του πελάτη σε κατάλληλη συσκευασία.

Έτσι παρέχουμε

– δωρεάν μεταφορά των επίπλων περιμετρικά της πόλης της Θες/νίκης

– δωρεάν τοποθέτηση των επίπλων στο χώρο του πελάτη

– για την ασφαλή μεταφορά τους τα έπιπλα μεταφέρονται κατάλληλα συσκευασμένα, δίχως τα υλικά συσκευασίας να επιβαρύνουν τον πελάτη.

 

Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό και έμπειρους συνεργάτες που φροντίζουν να υλοποιηθούν όλες οι παραπάνω υπηρεσίες.