Λίστα Γάμου

Το σημαντικότερο γεγονός της ζωή σας!

Η εταιρία μας προσφέρει τη δυνατότητα να ανοίξετε τη δική σας λίστα γάμου και να επωφεληθέιτε με έκπτωση 15% σε όλα τα έπιπλα και αντικείμενα που θα επιλέξετε από την Casa Vogue.

 

Παντρεύεστε?

Στο κατάστημα Casa Vogue είμαστε στη διάθεσή σας από την πρώτη στιγμή που θα μας επισκεφτείτε, για να σας εξυπηρετήσουμε και να κάνουμε την προετοιμασία της νέας σας ζωής πιο εύκολη, πιο ξεκούραστη και πιο όμορφη.  Απολαύστε τα προνόμια που προσφέρουμε στο ξεκίνημα της νέας σας ζωής…

  • Μελέτη χώρου: Οι συνεργάτες διακόσμησης της εταιρίας μας θα σας συμβουλεύσουν να επιλέξετε τα κατάλληλα έπιπλα, φωτιστικά, διακοσμητικά, κουρτίνες, χαλιά και αξεσουάρ ώστε να διαμορφώσετε το χώρο που ονειρεύεστε! Θα είμαστε δίπλα σας με προτάσεις και συμβουλές διακόσμησης και θα σας δείξουμε τα σχέδια του χώρου σας.
  • Μοναδικές εκπτώσεις: Σας προσφέρουμε ειδικές εκπτώσεις 15% σε όλα μας τα είδη οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου.
  • Διαμορφώστε τη λίστα γάμου όπως εσείς επιθυμείτε. Η λίστα σας μπορεί να είναι ανοικτή (οι καλεσμένοι επιλέγουν ελεύθερα τα δώρα που επιθυμούν να σας χαρίσουν) ή κλειστή (διαλέγετε τα δώρα που επιθυμείτε να σας χαρίσουν και οι καλεσμένοι σας επιλέγουν μεταξύ αυτών) ή λογαριασμός (η συνολική αξία των δώρων στα οποία έχετε επιλέξει εσείς τα είδη που επιθυμείτε).

 

Casa Vogue Wedding List Service

Η Wedding List Service είναι μια καινοτόμος υπηρεσία για την οργάνωση της λίστας γάμου. Η υπηρεσία προσφέρει μοναδικές ευκολίες τόσο για το ζευγάρι όσο και για τους καλεσμένους του γάμου.

Η υπηρεσία μας μπορεί, αν επιθυμεί το ζευγάρι, να αντικαθιστά την κατάθεση χρημάτων στην τράπεζα και την “άκομψη” εμφάνιση του τραπεζικού λογαριασμού στο προσκλητήριο του γάμου. Ετσι στο προσκλητήριο μπορεί να αναγράφεται η φράση “Λίστα γάμου στην εταιρία Casa Vogue” και ο κωδικός του γάμου. Εναλλακτικά και κατόπιν συνεννόησης μαζί μας μπορεί να μπει στο προσκλητήριο του γάμου μία ξεχωριστή κάρτα που θα αναγράφεται ο κωδικός του γάμου και οι τρόποι με τους οποίους θα μπορούν οι καλεσμένοι να καταθέτουν το δώρο τους στο ζευγάρι.

Τα δώρα εξακολουθούν τα είναι χρηματικά ποσά τα οποία αποδίδονται σε τραπεζικό λογαριασμό με πολλαπλούς τρόπους. Κατάθεση μετρητών σε λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας ή της Eurobank, κατάθεση “δώρου” με χρέωση πιστωτικής σας κάρτας, χρήση του site μας.

 

Για να χαρίσετε στο ζευγάρι που σας κάλεσε αυτό που επιθυμείτε μπορείτε:

Εφόσον επιλέξετε το δώρο από το κατάστημά μας που θα προστεθεί στη λίστα γάμου,

  1. Να καταθέσετε χρήματα στο κατάστημά μας
  2. Να καταθέσετε χρήματα σε έναν από τους λογαρισμούς τραπέζης που θα σας υποδείξουμε.

Στη συνέχεια θα πρέπει να μας αποστείλετε το καταθετήριο στο fax: 2310 45 45 22 , υπ’ όψιν Λιστας Γαμου, και να σημειώσετε επάπω το ονοματεπώνυμο & το    τηλεφωνό σας, καθώς και το ονοματεπώνυμο του γαμπρού και της νύφης.

3.  Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας αποστέλλοντας το ακόλουθο fax.

4. Αν δεν μένετε στην Ελλάδα κατάθεση χρησιμοποιείστε την πιστωτική σας κάρτα μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου +30 2310 45 45 20.


 

Προνόμια καλεσμένων

Αποκλειστικοί τρόποι για να επωφεληθούν οι καλεσμένοι σας!

  1. Δυνατότητα κατάθεσης χρημάτων σε λογαριασμό τραπέζης ή χρέωση της πιστωτικής τους κάρτας ακόμη και χωρίς να απαιτείται η επίσκεψή τους στο κατάστημα.
  2. Δυνατότητα κατάθεσης μετρητών στο κατάστημα.
  3. Έως 6 άτοκες δόσεις ανεξαρτήτως ποσού, για αγορά δώρου με χρήση πιστωτικής κάρτας και 24 άτοκες δόσεις για αγορές των 1.500€ και άνω με κάρτα visa ή Mastercard (οποιασδήποτε συνεργαζόμενης τράπεζας).
  4. Επιπλέον έκπτωση 5%  σε όλες τις αγορές των καλεσμένων σας από το κατάστημά μας μέσα στους επόμενους 8 μήνες από την ημερομηνία του γάμου σας. Σε αυτή την περίπτωση χρειάζεται επίδειξη του κωδικού γάμου ή ονοματεπώνυμο γαμπρού και νύφης στο κατάστημά μας.